Tangle Teezer – Tre nya versioner av den ikoniska hårborsten

Tangle Teezer är en brittisk klassiker som finns i nästan alla kvinnors handväskor. Det är en smidig och effektiv hårborste som gör borstningen mycket enklare, och som stimulerar rötterna med sin originella och genomtänkta form. Borsten är designad av en brittisk hårstylist, och finns nu i tre nya versioner: en vattentät Tangle Teezer, en med handtag, och en för barn.

När Shaun Pulfrey designade sin första Tangle Teezer trodde han inte att den skulle bli en världskänd storsäljare. Vad är fördelarna med Tangle Teezer? Den ikoniska borsten förhindrar trassel och att håret blir elektriskt, borstar genom håret på ett perfekt sätt, och tack vare den genomtänkta formen förhindras skador, skador, håravfall och kluvna toppar. Den gör dessutom håret mjukt och glansigt, och stimulerar hårbotten med en mjuk massage.

En stor fördel med Tangle Teezer är hur smärtfritt vi kan rengöra borsten, och dess ergonomiska form.

I början av året kom Tangle Teezers nyheter. Låt oss presentera tre nya versioner av Tangle Teezer, som har samma egenskaper som den traditionella borsten och som också passar användarens behov.

TANGLE TEEZER MED HANDTAG

Tangle Teezer med handtag är riktat till folk som vill använda den ikoniska borsten, men som föredrar ett traditionellt handtag och inte kan vänja sig vid Tangle Teezers ovanliga form. Handtaget gör det lättare att borsta hår som är benäget att trassla sig, men kommer också göra det möjligt att styla och torka håret med hårtork och med Tangle Teezer.

TANGLE TEEZER AQUA SPLASH

Tangle Teezer i versionen Aqua Splash gör det möjligt att använda borsten i duschen, i havet, i poolen eller på spa. Tangle Teezer Aqua Splash är en helt vattentät borste med en ergonomisk form som passar huvudets form.

TANGLE TEEZER FÖR BARN

Alla föräldrar vet hur svårt det är att borsta ett barns hår. Tangle Teezer Magic Flowerpot är en hårborste som designats för barn, så att borstandet är lätt och roligt även för de mindre. Hårborsten, som är formad som en blomma är liten, smidig och har en särskild förpackning som även kan användas för att förvara hårklämmor och liknande.