ENKLA OCH SNABBA FRISYRER – STEG FÖR STEG.

Fiskbensfläta – alternativ version.

En fiskbensfläta anses ofta vara en svår frisyr att lyckas med. Vi har ofta problem med att välja ut hårslingor och få dem på plats. Lyckligtvis finns det en alternativ teknik för att göra en fiskbensfläta, som är mindre komplicerad än den ursprungliga.

Ta en hårslinga från området ovanför öronen och vänd den inåt. Ta ett litet, transparent gummiband och bind håret bakåt. Nu bör du kunna se ett mellanrum mellan det bundna håret och huvudet. För det bundna håret genom mellanrummet, uppifrån och nedåt. Ta sedan en till hårslinga, brid den och knyt den under den tidigare knuten. Placera det bundna håret i utrymmet som skapats mellan de två bundna hårslingorna. Upprepa processen tills du flätat allt hår. I slutet kan du lätt dra ut några små slingor för att få se fiskbensflätan att se större och fylligare ut.

Bulle – hästsvans.

Kamma håret ordentligt och knyt det upptill, som om du gjorde en hästsvans. När du ska dra håret genom tofsen för sista gången ska du dock stanna någonstans i mitten. Med andra ord ska du skapa en slags bulle. Ta sedan den resterande delen av håret som hänger ut ur tofsen, och vira det runt tofsen. Använd hårnålar för att ge frisyren stöd. Ta sedan en hårspray och applicera den över bullen.

Från mitten.

Den här frisyren är anmärkningsvärd flickig och elegant på samma gång. Den framhäver ditt söta ansikte och täcker axlarna. Därför passar den här frisyren både arbetet och skolan. Hur gör man? Ta två hårslingor (ovanför örat) och fläta samman dem. Upprepa samma sak på andra sidan huvudet. Bind hårslingorna i en slags knut och använd hårnålar för att ge dem stöd. Ta sedan hand om håret baktill på huvudet. Alla delar kan vara synliga, så kamma den här delen av huvudet noga. Om du har marginaler kan du låta det vara fritt. Du kan locka lite av håret som inte är fäst.

Fläta på sidan av huvudet.

Kamma håret ordentligt och för det sedan till den ena sidan av huvudet i enlighet med hur håret faller. Dela upp håret i tre lika stora delar och fläta det. Ta hårets yttre slinga och placera den mellan den innersta och den andra slingan. Upprepa detta med den andra yttre slingan. Knyt flätan med ett färgglatt band eller en tofs.

Hårband.

Sätt ett hårband med tofs på huvudet. Dra försiktigt håret uppåt för att inte få en platt frisyr. Ta sedan en hårslinga från området ovanför örat och täck en del av hårbandet genom att vira slingan runt det. Ta sedan en annan slinga och upprepa processen tills hårbandet döljs helt av håret. Du kan använda hårnålar för att stötta håret. Vi rekommenderar att du även sätter på dig en färgglad hårdekoration.