NANOLASH Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Innan jag började använda Nanolash var mina ögonfransar ganska korta och ljusa. Jag var inte alls nöjd med dem. De brukade falla av vid sminkborttagningen eller när jag gned mig i ögonen. Det var frustrerande. Efter att ha applicerat Nanolash i flera dagar märkte jag av små förbättringar och stärkande, ögonfransarna blev lite mörkare, tjockare och hårdare. På en månad blev de cirka 5 mm längre, och blev nästan svarta. Jag kan också erkänna att mina ögonfransar blev sötare, friskare och starkare. Jag har också märkt att ögonfransarna blev glansigare och att huden runt ögonen och på ögonlocken blev återfuktade. I slutet av behandlingen blev ögonfransarna ännu längre, och fylligheten förbättrades så pass att jag inte ens känner för att täcka dem med mascara. Det bästa av allt är att mina ögonlock är fulla av nya ögonfransar.

Användning:

Hela behandlingen tog längre tid än sex månader. Som tur är räcker hela flaskan, som innehåller 3 ml, för hela behandlingen. Nanolash ögonfransserum började förstås verka mycket tidigare. De första effekterna kunde enkelt ses efter två veckor, och efter två månader dominerades mina ögonlock av längre och tjockare ögonfransar. Jag applicerade ögonfransserumet vid sänggående efter noggrann sminkborttagning. Om jag lämnade kvar några sminkrester absorberades inte ögonfransserumet lika snabbt och effekterna blev inte så imponerade som jag hade planerat. Nanolash har en borste som bör användas för att applicera kosmetikan på ögonfranslinjen. Under hela behandlingen upplevde jag inget stickande, kliande, smärta eller rodnad. Därför kan jag bekräfta tillverkarens påstående att Nanolash är en säker kosmetisk produkt. Jag tror att den kan rekommenderas för personer med känslig hud på ögonlocken.

De enda problem jag känner till är: graviditet, amning, och att vara omyndig.

Generell bedömning:

Nanolash är det mest effektiva ögonfransserum jag någonsin har använt. Det verkar riktigt bra och snabbt, och appliceringen är okomplicerad. Priset är vare sig för högt eller för lågt, det är helt rätt pris för ett hyfsat ögonfransserum. Förpackningen är tight förseglad och flaskan med kosmetikan är också förseglad. Om man vill lära sig mer om Nanolash finns det en broschyr i förpackningen. Man måste definitivt läsa den noggrant, inte bara skumma igenom den. Jag rekommenderar definitivt Nanolash! Det sista jag måste nämna är att det har vuxit ut nya ögonfransar under behandlingen, och de är fina och långa och liknar de andra.

Webbplats: http://nanolash.se

NANOLASH Ögonfransserum
9 Totalpoäng

User Rating: 2.53 (26 votes)
Redaktörens val