LASH P7 Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Jag har aldrig upplevt att mina ögonfransar var i ett dåligt skick. Å andra sidan tyckte jag inte att de var vackra heller. Faktum är att de var mörka och fylliga, men korta. Jag skulle vara glad om de var längre. Jag är glad att jag fick en chans att testa ögonfransserumet, för det här var precis innan en högtid och jag var tvungen att se bra ut. Jag började nog använda ögonfransserumet för sent, för det började inte verka förrän högtiden var över. Det är synd att ögonfransserumet verkade först efter tillställningen. Fransarna blev lite längre, men de blev inte mörkare. Jag antar att det skulle vara svårt att göra mina fransar mörkare. De blev inte heller fylligare, för jag antar att mina ögonlock inte hade plats nog för nya fransar. Jag vet inte, men jag gissar.

Resultaten var inte de jag hoppades och väntade på.

Användning:

Behandlingen med LashP7 ögonfransserum varade längre än sex månader. Man måste applicera produkten med hjälp av en borste. Detta sker varje kväll, helst efter sminkborttagning men innan man använder en kräm under ögonen. Jag applicerade LashP7 ögonfransserum på de övre och nedre ögonlocken, precis vid ögonfranslinjen. Om det är svårt att använda en sådan applikator är det bäst att avstå från behandlingen med ögonfransserum. Om produkten når ögonen sker inget farligt, men ögonen kan bli irriterade. Lyckligtvis upplevde jag inga problem. Jag kan ge oerfarna personer lite råd om borsten, eller eyeliners då dessa är ganska lika. Vila armbågen mot ett bord och luta handen mot kinden. På så sätt blir appliceringen lättare och man kommer definitivt inte att då applikatorn i ögat.

Generell bedömning:

Varför måste ett ögonfransserum kosta så mycket? För samma pris kan jag inte bara köpa fler förpackningar av ett annat ögonfransserum, utan också ett ögonfransserum som nog skulle fungera bättre än det jag testade. Den enda fördelen med produkten är att den inte orsakade någon allergisk reaktion. Jag kanske kan nämna ett par nackdelar. LashP7 ögonfransserum misslyckades med att förlänga mina fransar som jag förväntade mig. Jag är faktiskt inte nöjd med en förlängning på bara 3 mm. Jag märkte ingen förbättring av vare sig fyllighet eller omvårdnad. Ögonfransserumet påverkade inte ögonlocken positivt, men jag har hört att andra ögonfransserum kan göra det.

LASH P7 Ögonfransserum
5 Totalpoäng

User Rating: Be the first one!