NEULASH Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Jag var inte nöjd med mina ögonfransar innan behandlingen med Neulash. Jag hade använt mycket olika kosmetika, och ingen av dem kunde förbättra mitt utseende. Jag tappade hoppet och trodde inte att något skulle kunna göra mina ögonfransar vackra. Jag fortsatte dock hoppas på ett mirakel, och stötte på Neulash. Jag förväntade mig att detta ögonfransserum skulle göra mina fransar mörkare, fylligare och längre. Vid det laget var mina ögonfransar ganska starka och välvårdade, och därför tänkte jag inte på de här delarna av produktens funktioner. När behandlingen var över hade ögonfransarnas tillstånd förbättrats. Jag upplevde inte att de blev mörkare. Jag upplevde en liten förlängning och förbättring av fylligheten, men först efter cirka två månader.

Användning:

Jag applicerade Neulash ögonfransserum varje kväll, precis innan jag lade mig. Innan det tvättade jag självklart bort allt smink för att låta alla ämnen i Neulash penetrera folliklarna. Allt man behöver göra är att applicera en tunn linje kosmetika på den övre ögonfranslinjen. Neulash absorberas snabbt, rinner inte ner i ögonen, och irriterade inte mina ögonlock. En bieffekt jag märkte var en mörk, missfärgande linje. Jag tvättade bort detta märke med en rengöringsvätska, men den gjorde huden på ögonlocket torr. Gällande resultaten av Neulash märkte jag de första förändringarna efter cirka en månads användning. Nu är ögonfransarna starkare, återuppbyggda, och mjuka.

De är även längre och fylligare.

Generell bedömning:

Du kan beställa två versioner av Neulash: 3,2 ml eller 6 ml. Den första versionen räcker till fyra månaders behandling medan den större flaskan räcker i cirka åtta månader. Båda dessa versioner är mycket dyra. Generellt sett fungerar Neulash bra. Jag är nöjd med ögonfransarnas omvårdnad och förlängning, även om jag fick vänta länge på resultatet. Jag tycker att personer med mycket känslig hud på ögonlocken bör rådfråga en läkare huruvida de kan genomföra den här behandlingen eller ej. Dessa personer riskerar att drabbas av mer allvarliga konsekvenser än bara missfärgning av ögonlock.

NEULASH Ögonfransserum
4 Totalpoäng

User Rating: Be the first one!