FEG Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Jag har aldrig använt ett ögonfransserum förut, och därför blev jag djupt nyfiken på hur de verkligen fungerar. Jag har aldrig riktigt brytt mig om ögonfransarnas utseende. Jag brukade bara täcka dem med mascara och ta bort lagren innan sänggående. När detta hände märkte jag att flera ögonfransar föll av, och jag trodde att det var helt normalt. När jag hörde ordet ”ögonfransförlängning” tänkte jag bara på att fästa falska ögonfransar, som hela set eller individuella falska ögonfransar. Nu ska jag ta upp FEG ögonfransserum. Början av behandlingen verkade bra, för ögonfransarna började växa och blev fylligare. Efter ett par månader verkade framstegen upphöra och jag använde bara ögonfransserumet för att återfukta ögonfransarna.

Till min förvåning blev ögonlocken röda.

Användning:

Jag applicerade FEG ögonfransserum i cirka fyra månader. Flaskan innehåller 3 ml av produkten, så jag antar att jag skulle kunna förlänga behandlingen om jag ville. Det fungerar dock mycket långsamt och inte så effektivt som det skulle kunna göra. Jag upplever att fransarna bara blev lite längre och tjockare. Jag försöker komma på andra positiva sidor hos FEG ögonfransserum, men jag kan inte komma på några för tillfället. Appliceringen medförde som tur var inga problem, då jag har erfarenhet av alla möjliga sminkborstar. Allt man behöver göra att låta borsten glida över den övre och nedre ögonfranslinjen. Det enda jobbiga var de röda ögonlocken. Jag följde självklart instruktionerna i broschyren, jag avbröt behandlingen och rodnaden försvann. Jag kunde använda FEG igen. Tyvärr kom de röda märkena på ögonlocken tillbaka. Efter fyra månader var jag tvungen att avbryta behandlingen, och den här gången var det för gott. Jag använde inte FEG ögonfransserum, så jag vet inte hur kosmetikan verkligen fungerar.

Generell bedömning:

FEG ögonfransserum kostar alldeles för mycket, särskilt för mig. Jag har stött på billigare versioner av produkten, men många säger att dessa är förfalskningar. Jag tror att man måste vara försiktig, för den här sortens produkt kommer definitivt att irritera. Personer med känslig hud runt ögonen eller med allergier mot något kommer nog utveckla obehag eller något i den stilen. De kanske till och med kan utveckla hudsjukdomar. Jag är inte säker på huruvida ögonfransserumet skulle irritera någon, men det var lite av ett problem för mig. Jag kan även nämna att under fyra månaders behandling med FEG ögonfransserum blev ögonfransarna inte så mycket längre som jag skulle vilja, och jag märkte egentligen ingen förbättring av deras tillstånd.

FEG Ögonfransserum
5.5 Totalpoäng

User Rating: 2.47 (3 votes)