Peter Thomas Roth – Effektiva produkter för problemhy

I över 20 år har market Peter Thomas Roth funnits på världens kosmetikamarknader, och det är en av de mest exklusiva kosmetiska serierna för hudvård. Märket kombinerar tradition med innovativa ingredienser och modern teknik. Vad kännetecknar varumärket? Vilka produkter erbjuder företaget? Läs vidare nedan.

Det ungerska märket härstammar från 1993, när Peter Thomas Roth grundade sminkföretaget. Han sägs ha inspirerats av de lugnande och medicinska behandlingarna som utfördes på det spa som hans familj ägde. Roths mål var att förbättra metoderna, och att försluta dem i en förpackning av god kvalitet. Med ett starkt band till traditionella tekniker, innovative naturliga ingredienser, och modern tillverkning lyckades han skapa otroligt effektiv kosmetika.

Intresset för hudvård uppstod hos Peter Roth när han själv var tvungen att hitta en lösning på sina egna hudproblem. Han hade först problem med akne, men så småningom fick problemet sällskap av tecken på åldrande. Roth bestämde sig för att hitta den mest effektiva lösningen på imperfektioner och hudproblem som orsakas av gener, yttre faktorer, eller ålder.

På så sätt skapades det kosmetiska märket Peter Thomas Roth.

Något som kännetecknar kosmetika från Peter Thomas Roth är de mycket koncentrerade aktiva ingredienserna, som ger bästa möjliga resultat – glänsande, strålande, yngre och frisk hud. Företagets ägare medger att han inte gillar genvägar, så all forskning och tillverkning tog mycket lång tid. Roth reser ständigt över hela världen för att hitta ytterligare ingredienser till sina produkter.