LILASH Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Mina ögonfransar är inte bara korta, utan också tunna och ljusa. Jag tror att jag har förstört dem genom att använda flera lager mascara och använda stark rengörande kosmetika för sminkborttagning. Jag gned fransarna hårt då jag inte hade tid att göra det som jag borde ha gjort. Jag hoppades att mina fransar skulle bli längre med hjälp av Lilash ögonfransserum. Ärligt talat hoppades jag också på ökad fyllighet, tillsammans med stärkande och föryngrande effekter. Trots att jag regelbundet applicerade Lilash ögonfransserum var effekterna knappt synliga. Mina ögonfransar blev inte längre, fylligare eller tjockare. Färgen var densamma. Det som definitivt förbättrades var den generella föryngringen av ögonfransarna och återfuktning.

Det här är inte ett ögonfransserum för den som vill ha längre ögonfransar.

Användning:

Jag fick den större versionen av Lilash ögonfransserum, och därför varade behandlingen längre än sex månader. Jag applicerade det varje kväll, innan jag gick och lade mig. Lilash ögonfransserum appliceras på samma sätt som en eyeliner. Jag har hört att man ska tvätta händerna, applicera toner och ta bort sminket innan man applicerar ögonfransserumet. Såvitt jag minns kände jag en stickande känsla i början av behandlingen, men det försvann snabbt och jag upplevde det inte igen. Jag kan inte säga något mer om allergiska reaktioner på grund av Lilash ögonfransserum. Jag var medveten om att vissa personer får missfärgade ögonlock av att applicera ett ögonfransserum, men jag upplevde inte detta. Jag tror att personer med känsliga ögon kan irriteras mer av Lilash ögonfransserum än jag. Jag har också läst att ammande kvinnor, gravida, och omyndiga inte rekommenderas att genomgå en behandling med Lilash.

Generell bedömning:

5,91 ml – det här är hur mycket en förpackning med Lilash ögonfransserum innehåller. Vad är grejen med att tillverka kosmetika med en så konstig mängd? Detsamma gäller den mindre versionen av ögonfransserumet – 2,95 ml. Kosmetikan saknar inte bara flera millimeter, priset är dessutom extremt! Jag tvivlar verkligen på om det här är ett effektivt ögonfransserum. Lilash varken förlänger ögonfransarna eller gör dem tjockare. Det fokuserar enbart på föryngring och vårdande. Det kan irritera och skapa värre bieffekter, vilket jag kan intyga. Av den anledningen kan personer med allergier vara i riskzonen, om vi säger så. Lilash ögonfransserum saknar flera milliliter för att göra behandlingen komplett.

LILASH Ögonfransserum
4.5 Totalpoäng

User Rating: Be the first one!