LASHFOOD Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Innan jag använde Lashfood ögonfransserum var mina ögonfransar i dåligt skick. Många av dem föll av vid sminkborttagning. De var tunna, svaga och korta. Jag vet inte riktigt varför de var i så dåligt skick. Jag hade inget permanent smink, inga falska ögonfransar, och jag hade till och med tunna och sällsynta lager mascara. Allt jag uppnådde med Lashfood var föryngrade, välvårdade, återfuktade och starkare ögonfransar. Jag kan tyvärr inte säga så mycket när det gäller förbättring av längd eller fyllighet. Mina ögonfransar har dock slutat falla av när jag utför sminkborttagning.

Jag är nöjd med resultatet.

Användning:

Jag använde ögonfransserumet under mer än sex månader, för flaskan innehåller bara 5 ml. Det är ganska mycket, och jag är glad att tillverkaren är generös med mängden kosmetika. Å andra sidan varade behandlingen länge och jag hade inte möjlighet att se om jag höll på att få slut på Lashfood ögonfransserum, för flaskan är inte transparent. För att kunna applicera kosmetikan på ögonlocken kan du använda den medföljande borsten. Jag upplevde ingen irritation, för sammansättningen av ögonfransserumet innehåller naturliga ingredienser som jojobaolja, arginin, biotin, och många fler extrakt från växter. På grund av sammansättningen är Lashfood ögonfransserum perfekt för personer med känsliga ögon och ögonlock. Kvinnor som är allergiska mot extrakt från växter kan dock uppleva obehag när de genomgår en behandling med Lashfood. Därför rekommenderar jag inte produkten till dem.

Generell bedömning:

Om någon vill ha ett ögonfransserum som kan göra ögonfransarna yngre rekommenderar jag Lashfood. Om man vill ha längre ögonfransar behöver man dock välja ett annat ögonfransserum. Det är möjligt att Lashfood ögonfransserum bara kan ta hand om ögonfransarna på grund av dess ingredienser från växter. Vi behöver inte oroa oss för irritation eller uttorkning. Ärligt talat fångades min uppmärksamhet av Lashfoods förpackning. Den är en kartong med ett grönt löv, och liknar de ekologiska och miljövänliga produkter som är ganska populära numera. Tyvärr är flaskan med ögonfransserumet bara en vanlig plastflaska, inget extra fint eller så.

LASHFOOD Ögonfransserum
5.5 Totalpoäng

User Rating: Be the first one!