XLASH PRO Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Innan jag började använda Xlash Pro hade jag korta och tunna fransar. De var svåra att böja och styla, och svåra att ha mascara på. Jag såg hemsk ut med smink, och ännu värre ut utan smink. Jag påbörjade behandlingen med Xlash Pro och såg fram mot att få längre och starkare ögonfransar. När jag slutade använda kosmetikan kunde jag märka en liten förbättring av tillväxt och ögonfransarnas allmänna tillstånd. De blev dock inte tjockare, fylligare, eller mörkare. Alla resultat försvann tyvärr efter en viss tid. Jag uppskattar att de försvann cirka två månader efter den sista appliceringen. Jag hoppades faktiskt på något bättre när jag använde Xlash Pro ögonfransserum. Jag räknade faktiskt med ett hållbart resultat som inte skulle försvinna.

Jag hade fel, och därför kommer jag aldrig använda Xlash Pro igen.

Användning:

6 ml Xlash Pro ögonfransserum räcker till en fem månader lång behandling. Produkten appliceras med en borste, och det var inget särskilt med det. Varje applicering måste inledas med rengöring av ansiktet, och framför allt på ögonlocken så att Xlash Pro kan nå folliklarna och förse dem med vårdande ämnen. Den enda nackdelen var de missfärgade ögonlocken. De färgade ränderna försvinner ganska fort, typ några dagar efter den första appliceringen. Jag hade tur och märkena försvann snabbt, och lämnade inga rester av märken eller smärta. Jag antar att det var en slags allergisk reaktion på någon av ingredienserna i Xlash Pro ögonfransserum.

Generell bedömning:

Jag anser inte att Xlash Pro är ett effektivt ögonfransserum. Det finns många andra alternativ som fungerar bättre, och som inte missfärgar huden eller orsakar allergiska reaktioner. Kostnaden för andra ögonfransserum är dessutom hälften av kostnaden för Xlash Pro. Xlash Pro ögonfransserum erbjöd helt enkelt inte de resultat jag förväntade mig. Jag upplevde inga stora förändringar av till exempel tjocklek. Jag kan inte heller påstå att fransarna har blivit längre, möjligen med ett par millimeter. Jag är dock nöjd med att mina ögonfransar nu är starkare, med välvårdade, och ser finare och friskare ut. Det är värt att nämna att det finns en mindre version av Xlash Pro, som bara innehåller 3 ml. Jag antar att behandlingen med denna version varar mycket kortare.

XLASH PRO Ögonfransserum
7 Totalpoäng

User Rating: 1.25 (1 votes)