QUICKMAX Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Jag tycker att jag har helt normala ögonfransar. De är normalt naturliga, böjda, mörkbruna, ganska fylliga, och starka. Det enda jag verkligen ville förändra var ögonfransarnas längd. Jag ville verkligen ha dubbelt så långa ögonfransar. Som tur var fick jag möjligheten att testa Quickmax ögonfransserum. Så vad märkte jag efter behandlingen? Mina ögonfransar blev definitivt starkare och huden runt ögonen var mer återfuktad. Längden? Jo, ögonfransarna blev cirka 3 mm längre. Tyvärr försvann alla effekter inom en månad, förutom längden.

Den här effekten höll i ett par månader till.

Användning:

Quickmax ögonfransserum appliceras på samma sätt som en eyeliner, så man måste täcka ögonfranslinjen med kosmetikan. Jag märkte inte att produkten rann ner i ögonen eller irriterade mig. Jag kan dock inte vara helt säker på detta, för vissa personer kan uppleva irritation. I sådant fall måste du följa grundläggande säkerhetsregler, så skölj ur ögonen och kontakta en läkare. En annan sak jag gillar med Quickmax är att det absorberas snabbt. Jag måste också nämna att det tog nästan en månad att märka de första effekterna av ögonfransserumet. De slutliga resultaten syntes efter tre månader.

Generell bedömning:

Jag tycker inte att Quickmax gör sitt jobb ordentligt. Jag har fått intrycket att behandlingens effekter borde hålla längre. Jag är glad att jag åtminstone kunde se klart att ögonfransarna blev starkare, återfuktade och föryngrade. Ett annat problem jag måste nämna är att appliceringen generellt sett inte orsakade några problem, förutom en sak. Efter flera appliceringar blev vissa delar av borsten malplacerade och stela. Detta gjorde förstås att appliceringen av produkten blev lite svår, då borstens strån fastnade i ögonfransarna.

QUICKMAX Ögonfransserum
6.5 Totalpoäng

User Rating: 2.98 (3 votes)