Hur sminkar man ögonen med Diorshow Fusion Mono?

Dior har lanserat flera nyanser av ögonskuggan Diorshow Fusion Mono. Kosmetikan har en diskret glans, vilket gör att ögonsminkningen blir elegant och perfekt för alla tillfällen. Bland annat finns nyanserna rosa, beige, grå och blå. Några mycket populära färger från Diors kollektion är: Lune, Etoile, Aventure, Cosmos, Millenium, Zenith, Mirror, Meteore, Fahrenheit, Chimere, Hypnotique. Dessa nyanser kompletteras av två stycken från den tillfälliga kollektionen, Diorshow Fusion Mono: Equinoxe (askgrå) och Rosee (rosa). Om det inte räcker för dig har Dior ett par matta ögonskuggor (rosa, beige, grå och svart), Diorshow Fusion Mono Matte: Nocturne, Fantaisie, Songe och Mirage.

Diorshow Fusion Mono ögonskugga har en konsistens som påminner om gelé eller mousse.

Alla kosmetiska produkter har rika färger, matt yta, och ger ett bra resultat. Du behöver inte oroa dig för överflödig ögonskugga och den bleknar inte, men den kan samlas i ögats veck och hörn. Det är bäst att applicera ögonskuggan med en applikator eller med fingrarna. Med hjälp av applikatorn blir ytan mer intensiv och visar upp en ren, matt färg, och med hjälp av fingertoppen skapas en ljus slöja färg. Kosmetikan från Dior säljs i en liten, rund burk som innehåller cirka 6,5 gram.

Vi kan blanda ögonskuggor från Diorshow Fusion hur vi vill. En fördel med Dior är appliceringen, som gör att vi kan blanda två ögonskuggor. Dior rekommenderar att vi applicerar Backstage Eye Prime Long & Wear and Smoothing Eye Primer innan vi sminkar ögonen. Dess uppgift är att göra huden mjukare och kamouflera imperfektioner runt ögonen.