Perfect World of Origins: Intensely Hydrating Body Cream With White Tea från serien A Perfect World

Alla vet att kineserna är mästare på naturlig medicin. Vad har de gemensamt med Hydrating Body Cream With White Tea från serien A Perfect World, en body lotion från Origins? Jo, det som kosmetikan har gemensamt med det asiatiska landet är vitt te.

Vitt te växer i Kina, där det kallas för odödlighetselixir eller ungdomselixir. Det innehåller många vårdande ingredienser, inklusive antioxidanter och vitamin C. Vitt te har medicinska egenskaper: sänker blodtrycket och kolesterolnivåer, minskar risken för cancer, stärker benen, förhindrar benskörhet och förhindrar artrit. Det viktigaste informationen för personer som vill ha en fläckfri hud är att vitt te även innehåller en kraftfull antioxidant som skyddar huden från fria radikaler och främjar en ung och hälsosam hud. På grund av dessa egenskaper bestämde Origins sig för att göra vitt te till en av ingredienserna i Intensely Hydrating Body Cream With White Tea.

I Intensely Hydrating Body Cream With White Tea från serien A Perfect World, finns sheasmör och mimosa. Dessa ingrediensers uppgifter är att bevara vatten i hudcellerna, mjukgöra torr hud, och förse huden med ett optimalt skydd mot torrhet och irritation.

Kosmetika från Origins rekommenderas särskilt till personer med normal och torr hud.

Lotion skyddar mot solens strålar och föroreningar. Den innehåller inga parabener eller ftalater (som finns i plast), och därför kan produkten användas av personer med mycket känslig hud.

Hur applicerar man Intensely Hydrating Body Cream With White Tea från Origins? All kosmetiska produkter som återfuktar kroppen ska helst appliceras efter duschen eller när du upplever torrhet. Gnid in lotionen i huden tills den absorberas. Den lämnar inget oljigt lager, och den återfuktar och vårdar huden.