Equilibra Dermo Oil Multi-Active – Kvinnornas favorit

En ledande tillverkare av kosmetika med aloe vera är Equilibra. Det här varumärket dominerar världens marknader och erbjuder vårdande produkter för ansiktet, kroppen och håret. En av företagets bästa produkter är Dermo Oil Multi-Active, som blivit en favorit hos kvinnor över hela världen. Det är en speciell olja för hudbehandling och universellt bruk.

99 % NATURLIGA INGREDIENSER

Receptet bakom Dermo Oil Multi-Active är rikt på naturliga ingredienser, som på ett komplext sätt kan lösa de vanligaste hudproblemen. Equilibra har baserat sin produkt på fem naturliga ingredienser.

Arganolja – tillhandahåller vårdande egenskaper och skydd mot åldrande
Sötmandelolja – mjukgör och lindrar irritation
Druvkärnolja – stärker hudens elasticitet och mjukgör
Ängkrasseolja – återfuktar, skyddar och har antioxiderande egenskaper
Vitamin E – ger en jämn hudton och elasticitet

100 % SPECIALLÖSNING

Equilibra Dermo Oil Multi-Active har en uthållig lösning som motverkar ett av de största hudproblemen. Tillverkaren berättar om fem av dem, som Dermo Oil Multi-Active effektivt kan bemöta även för personer med känslig hud.

1. Ärr – den universella oljan från Equilibra förbättrar hudens skick och gör befintliga ärr mindre synliga. Samtidigt utplånar den imperfektioner i huden och förhindrar ärrbildning.
2. Bristningar – Dermo Oil Multi-Active Oil rekommenderas för gravida eller nyförlösta kvinnor, men även för tonåringar och personer som går upp eller ned i vikt. Oljan gör bristningar mindre synliga och mindre djupa, förutsatt att den används regelbundet.
3. Torrhet – Equilibras olja är ett effektivt sätt att återfukta huden. Den återställer hudens naturliga pH-nivå, som försvagats av yttre faktorer, och säkerställer därmed att huden återfuktas ordentligt.
4. Missfärgningar – i kampen mot hudproblemen är Dermo Oil Multi-Active ett effektivt sätt att motverka missfärgningar och hudförändringar. Oljan jämnar ut hudtonen och främjar en mer normal pigmentförändring.
5. Tecken på åldrande – Equilibras olja främjar även cellernas återställning och begränsar synligheten av de första tecknen på åldrande. Oljan gör huden elastisk och vårdad, vilket ger den ett ungt och fräscht utseende.