Orientana Face Cream – Mask med papayaMask with Papaya

Orientana är ett av de mest uppskattade varumärkena för hudvård, och dess främsta mål är att tillhandahålla effektiv, säker och naturlig kosmetika. En av dessa produkter är en ansiktsmask med papaya, som är framtagen för hud med missfärgningar. Hur fungerar produkten?

Orientanas Face Cream är en lätt produkt med gelliknande konsistens, som kombinerar de intensive egenskaper hos en ansiktsmask med en kräms egenskaper (t.ex. lätt absorbering). Denna mask med papaya är en produkt som Orientana tagit fram särskilt för problematisk hy med missfärgningar.

Hur fungerar den?

Tillverkaren menar att ansiktsmasken med papaya har flera egenskaper: den skyddar huden, den exfolierar döda hudceller, den vårdar (tack vare mineraler och vitaminer), den mjukgör, och den rengör. Krämens viktigaste funktion är dock att motverka missfärgningar, vilket gör förändringar i huden mindre synliga och till och med gör fräknarna ljusare.

Vilka ingredienser har masken?

Den här kosmetikan är främst baserat på naturligt extrakt från papaya, och är berikad med ytterligare ingredienser.

Papaya innehåller många kosmetiska egenskaper, och ansiktsmasker med naturlig papaya har länge använts i Asien. Frukten är rik på vitamin C, vitamin E, folsyra, magnesium, kalium, zink, och många andra naturliga antioxidanter. Papaya innehåller också papain, vilket anses vara ett exfolierande enzym som skyddar huden mot överflödig produktion av melanin, och som har ljusgörande egenskaper.
Tibetansk havre, en annan ingrediens i Orientanas ansiktsmask, är rik på ingredienser som mineraler, vitaminer och kisel. Extrakt från havre gör huden mjukare och mer elastisk, och tar även hand om hudens återfuktning.

Hur använder man den?

Orientanas mask med papaya skiljer sig mycket från andra hudvårdsprodukter. Den bör appliceras på rengjord hud i cirka 20 minuter innan du lägger dig, precis som en vanlig kräm. En liten mängd av den gelliknande masken kan användas för att massera ansiktet – inklusive ögonen och läpparna – och sedan lämnas kvar i ansiktet för att absorberas. Masken med papaya ska inte sköljas bort, vilket utgör den största skillnaden.