REVITALASH Ögonfransserum

Ögonfransarna före och efter:

Först av allt måste jag erkänna att jag inte brydde mig så mycket om att vårda ögonfransarna. Jag visste inte att det var möjligt att förbättra ögonfransarnas tillstånd. Ärligt talat tänkte jag inte så mycket på hur mina ögonfransar såg ut. Det var först när jag fick tag i Revitalash ögonfransserum som jag insåg att det inte var en så dålig idé, eftersom ögonfransserumet kan vara hjälpsamt. Det var precis det som hände: ögonfransarna blev vårdade, finare, starkare och friskare. Jag märkte också att de blev längre. Så fort jag avslutat behandlingen började jag ta hand om mina fransar och ögonlock. Nu använder jag en aloegel och en kräm för huden under ögonen varje kväll.

Användning:

Även om behandlingen med Revitalash varar i typ ett halvår märkte jag att mina fransar växte och föryngrades mycket tidigare. Under de första två eller tre månaderna förändrades deras utseende och tillstånd så mycket att jag nog inte kommer sluta genomföra den här sortens ögonfransvård. En dag kanske jag hittar andra sätt att ta hand om mina ögonfransar. Revitalash ögonfransserum gjorde definitivt mina ögonfransar längre och gav dem mer volym. Den här kosmetikan stärkte mina ögonfransar och gjorde dem yngre på ett sätt som gjorde att jag inte förlorade lika många av dem vid sminkborttagning. Jag upplevde inga större svårigheter vid applicering av produkten. Revitalash ögonfransserum säljs med en borste, som var enkel och snabb att använda. Borsten måste glida över varje ögonlock, där ögonfransarna möter ögonlocket. Under de första dagarna av behandlingen kände jag en lätt stickande känsla på ögonlocken, och fick röda märken runt ögonen. Jag antar att ögonfransserumet var grunden till detta. Jag var tvungen att avbryta behandlingen under en viss tid. Som tur är försvann obehaget snart och jag kunde återgå till behandlingen.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Efter det upplevde jag ingen irritation.

Generell bedömning:

Revitalash ögonfransserum kostar för mycket för att jag skulle vilja köpa det. Därför bestämde jag mig för att testa en annan metod för att vårda ögonfransarna och huden runt dem. Trots obehaget i början kan man fritt använda kosmetikan, då irritationen försvinner gaska snabbt och inte lämnar några märken. Enligt min teori irriterade ögonfransserumet ögonlocken för att mina ögonfransar var mycket svaga. Jag vet helt enkelt inte hur det skulle ha fungerat under andra omständigheter.

REVITALASH Ögonfransserum
8.5 Totalpoäng

User Rating: Be the first one!